ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Сунчано. Вјетар слаб до умјерен, повремено појачан и јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температуре ваздуха од 6 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољни временски услови погодују несметаном одвијању саобраћаја, који је ван градских средина умјереног интензитета. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на мјестима извођења радова измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се осам саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиола теже, а шест особа лакше повреде.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће од 8:00 до 9:30 без напајања електричном енергијом бити центар Бијеле, подручје око Дјечијег дома и око школе, док од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати Бијела – Граби, подручје око Виле Маргот и дио Пода – Јачеглав.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано девет летова, а три су за Београд. Јутарњи је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:00 и у 16:00 сати. Два лета су за Истанбул, а по један за Јереван, Беч, Лондон и Загреб. Са тиватског аеродрома данас само три лета. Први је „Аir Montenegro“ за Истанбул у 10:25, а за Београд „Аir serbia“ лети у 12:15 и „Аir Montenegro“ у 15:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 60-ак минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Оzlem tours“ из Лесковца, следеће очекују „Банбус“ и „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог сада, „Божур“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. По реду вожње је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here