Прољеће 2022: сервисне информације

servisne informacije za proljeće 2022

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, али понегдје у континенталним предјелима слаба киша. Вјетар мјестимично умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 19 степени.

ЦЕДИС

Из ЦЕДИС-а су најавили да ће, због планираних радова на мрежи, данас без струје од 8:00 до 14:30 бити Суторинско поље.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 8:00 сати стигли су Божурови аутобуси из Београда и са Пала, као и аутобус из Модриче, а очекују да стигну по два аутобуса из Београда и Суботице и Ројал из Ниша. У 7:00 сати је кренуо Озлем ка Београду, Јадранекспрес ће ка Дубровнику у 11:10, а сви остали међународни поласци су организовани од након 16:00 сати када креће аутобус ка Београду до 22:55 када полази аутопревозник ка Модричи. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана четири лета ка Београду и један ка Берлину и сви су у поподневним сатима, док ће са подгоричког аеродрома данас реализовати 14 летова – пет ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Цириху, Мемингему, Риму, Бечу, Љубљани, Варшави и Лондону.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на ситније одроне. Возачима се савјетује да возе опрезно и вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне  незгоде  у којима је десет особа задобило лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here