ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, уз мјестимично малу до умјерену облачност, првенствено током јутра. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 20 степени.

ЦЕДИС

Екипе ЦЕДИС-а су санирале квар на далеководу Херцег Нови-Кумбор, због којег синоћ струју нису имали Кумбор, Клинци, Баошићи и Бијела.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на санацији ударне рупе у коловозу код пумпне станице „Опачица“, у улици Ливаде у Зеленици ће до 11:00 часова бити забрањен саобраћај за сва возила.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града, а до 7:30 су стигли Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева, очекују Блу лајн из Новог Сада, Божур из Суботице, Јадран експрес и Ласту из Београда. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10.

Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 15:20, 16:30 и 18:40 и лет ка Истанбулу у 11:25. Са подгоричког су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Загребу, Будимпешти, Дотрмунду, Варшави, Кракову и Вроцлаву.

АМСЦГ

Саобраћај се овог јутра одвија несметано. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама и дуж ријечних токова. Из АМСЦГ возачима савјетују вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

Све информације је могуће добити путем телефона – 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here