ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, у јужним и централним предјелима и пљускови са грмљавином, интензивније падавине у јутарњим сатима. Мјестимично се очекују умјерене и обилне количине падавина. Вјетар мјестимично умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 17 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по мокрим коловозима, а и видљивост је мјестимично смањена због падавина. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на ситније одроне. Због нестабилних временских прилика возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а шест особа лакше повреде.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ
Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 19:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:25, 15:20 и у 22:15. Два лета су за Истанбул, а остали су за Меминген, Рим, Беч, Љубљану, Варшаву и Лондон. Из Тивта данас пет летова, а четири су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:40, а „Аir Montenegro“ у 16:30. Преостали лет је Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 60-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Lalatović travel“ из Модриче, а следеће очекују „Банбус“ и „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада и „Божур“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Cарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here