ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Умјерено до потпуно облачно, послијеподне понегдје слаба киша, током ноћи падавине ће се проширити на већи дио земље, а у јужним и централним предјелима и значајно појачати. Вјетар умјерен до јак, током ноћи мјестимично и веома јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 18 степени.

СТРУЈА

За данас и сутра нема најављених искључења струје из ЦЕДИС-а.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутопревозник Перовић уводи нову линију ка Подгорици од 1. априла у 15:20 сати, информишу дежурни са аутобуске станице. До 7:30 стигли су Озлем из Лесковца и Бамбус из Београда, а у наставку очекују да стигну Блу лајн из Новог Сада, Божур из Суботице и Ласта из Београда. Поласци су и овог јутра на вријеме и када је ријеч о међународном као и о локалном саобраћају. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродромa данас ће реализовати пет летова – три ка Београду, по један ка Истанбулу и Манчестеру. Дупло више летова планирано је са подгоричког аеродроме, највише ка Београду – 4, затим два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Болоњи, Бечу и Лондону.

АМСЦГ

Временске прилике су углавном повољне, а фреквенција саобраћаја умјерена. Возачима савјетују вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Све информације је могуће добити путем телефона – 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here