Припреме ватерполиста у Требињу иду по плану

Ватерполо репрезентација Црне Горе у Tребињу обавља припреме за Свјетско првенство које ће се почетком фебруара бити одржано у Катару.

На шампионату у Дохи, играћемо у групи против Сједињених Америчких Држава, Србије и Јапана. На шампионату свијета наша селекција тражи визу за Париз. Селектор Владимир Гојковић каже, да за сада у Требињу све иде по плану

-У Требињу ћемо бити током цијеле седмице, а тренутно покушавамо да направимо најоптималнији рад послије Европског првенства. Покушавамо да обавимо одређени опоравак, физичку припрему и обновимо неке ствари за које мислимо да нису биле добре током турнира у Хрватској. Углавном све иде по плану. Имали смо неколико играча који су били прехлађени, али сада смо сви ту и надам се да ћемо извући максим, рекао је Гојковић.

Наши најбољи ватерполисти шампионат у Дохи отварају 5. фебрура, дуелом против САД, два дана касније играју са Србијом, а 9. фебруара са Јапаном. Најбољи тим из групе завршиће у четвртфиналу, док другопласираног и трећепласираног очекује плеј-оф.

Визу за Париз траже још четири селекције. Највеће шансе дају се селкцијама Хрватске, Италије, Србије и Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here