Пријем за БК „Мељине“ у Општини

У Општини Херцег Нови данас је организован пријем за руководство Боћарског клуба “Мељине“ који су у овој  години  постигли запажене резултате.  Освајили су титулу првака Црне Горе, зимско првенство Прве лиге и изборили учешће на завршном турниру Регионалне Боћарске лиге. Средином децембра биће учесници завршног турнира Регионалне лиге у Београду.

На радном састанку, било је ријечи о финалном турниру, као и активностима везаним за изградњу затвореног бућарског терена у Херцег Новом.

Потпредсједник Општине Мирко Мустур честитао им је на постигнутим успјесима и казао да раде све како би се унаприједио њихов рад.

-Боћање је спорт који је везан за медитерански простор и био је доста развијен и наш је задатак да га очувамо. Некада се у сваком мјесту наше општине, буће играле и центар окупљања, подсјетио је Мустур.

Секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Митар Кисјелица казао је да Херцег Нови показује да стварно јесте град спорта.

-Имамо талента, људе и зања и то и показујемо посебно у спортовима карактеристични за град и приморије. Надам се да ћемо тако и да наставимо. На састанку је било ријечи о ревитализацији боћања. Времена су се промијенила, дошло је до његове професионализације. Трудићемо се да колико можемо подржимо његову ревитализацију и дали смо неке предлоге које ћемо да остваримо током наредне године, казао је Кисјелица.

Предсједник Боћарског клуба  “Мељине” Рајко Бојановић  је захвалио на пријему и на свему  Општина ради за спортске клубове.

-Показали су да мисле на нас. Наш клуб је ове године остварио највећи успјех у историји клуба. Прваци смо Црне Горе, играмо Лигу шампиона  наредне године. Трудићемо се да и наредне године постигнемо запажене успјехе, казао је Бојановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here