Презентација конзервираних брескви из Грчке сутра у Подгорици

Б2Б Презентација производа и кување уживо одржаће се у четвртак 23. маја 2024. године у 12:00 у хотелу “CUE Podgorica” (Цетињска 7, The Capital Plaza 81000, Подгорица, Црна Гора).

Догађај је намијењен учесницима из прехрамбеног сектора, Хореца, увозницима, дистрибутерима и трговцима, који ће имати прилику да се детаљно информишу о Европској кампањи Peach Flavors Balkans, финансираној од стране ЕУ, као и о укусним европским конзервираним бресквама из Грчке.

Током манифестације, присутни ће моћи да дегустирају јединствена јела припремљена са овим врхунским производом, чији непревазиђени укус и арома освајају. Поред дегустације, учесници ће имати прилику за разговор са представницима организација о будућности европских конзервираних брескви из Грчке и могућностима за будућу пословну сарадњу.

Европске конзервиране брескве из Грчке су свјетски познате по свом дивном укусу и изузетној свјежини, захваљујући процесима обраде и стандардизације који се одвијају према најстрожим критеријумима квалитета и безбједности хране одмах након бербе.

Кампања коју финансира EU Peach Flavors Vest Balkans, има за циљ да промовише европске конзервиране брескве из Грчке потрошачима у Босни, Албанији, Србији, Црној Гори и Северној Македонији, као и да повећа њихов значај и потрошњу.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here