Презентација апликације за угоститеље сутра у Херцег Новом

Нову апликацију намијењену представницима туристичке привреде, који желе на једноставан и врло практичан начин туристима приближити своју локацију, презентоваће сутра (петак, 26. април) представници подгоричке компаније Амплитудо и локалне Туристичке организације у сали Скупштине општине Херцег Нови.

Како је за РТХН казао Милош Ковачевић из ТО Херцег Нови, апликација под називом „Final find” првенствено је намијењена издаваоцима приватног смјештаја, али и хотелима, као и сеоским домаћинствима и угоститељима.

Милош Ковачевић, ТО Херцег Нови

– Апликација са великом прецизношћу показује тачну локацију смјештајног или угоститељског објекта. Врло је корисна, посебно издаваоцима и угоститељима који се налазе на нешто забаченијим мјестима, до којих обичне гуглове мапе не проналазе тачну локацију – наводи он.

Презентација је до сада одржана у Будви, Бару и Тивту, информише Ковачевић, а сутра прилику да упознају њене могућности имају и херцегновски угоститељи.

– Позивамо све заинтересоване. Заиста мислимо да је апликација корисна и да може бити од помоћи, када је ријеч о комуникацији са туристима. Бесплатна је за коришћење и биће бесплатна до краја наредне године, док ће од 2026. Бити укључена нека симболична цијена – казао је Ковачевић.

Почетак презентације у сали Скупштине општине Херцег Нови заказан је за 11 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here