Претресом куће особе која је извршила насиље у породици пронађено оружје и муниција

Фото: Илустрација

Поступајући по наредби судије Основног суда у Херцег Новом полицијски службеници Одјељења безбједности Херцег Нови извршили су претрес породичне куће у Мојдежу коју користи Ј.Б. који је претходно процесуиран због насиља у породици.

-Пронађене су три ловачке пушке са документацијом, пиштољ са оружним листом, стартни пиштољ, муниција за ловачку пушку и још један пиштољ са одговарајућом документацијом. У илегалном посједу пронађено је 70 комада муниције за аутоматску пушку, као и 56 комада муниције различите врсте и калибра, у односу на које ће против Ј.Б. бити поднијета криивчна пријава због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја, саопштено је из Управе полиције.

Због посједовања стартног пиштоља Ј.Б. ће бити издат налог за плаћање новчане казне, док ће, како наводе из УП,  у односу на три ловачке пушке, пиштољ, и муницију за поменуто, бити упознати службеници Директората за грађанска стања и личне исправе Министарства унутрашњих послова ради управног поступка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here