Премијера филма „Чекај ме и вратићу се“ вечерас у дворани „Парк“

Филм „Чекај ме и вратићу се“ у режији Борка Брајовића, који је и аутор сценарија биће премијерно приказан у понедељак, 10.априла у 20:30 часова у дворани “Парк”. Цјелокупан пројекат сниман је на територији Херцег Новог и Ариља.

Радња филма састоји се из неколико прича које су међусобно испреплитане кроз временску линију. Први дио одвија се у Херцег Новом, гдје пратимо причу два друга, Матеја и Милуна.

Наиме, њихова прича почиње опкладом да онај ко изгуби у партији тениса, плаћа ручак у ресторану. Након што је Матеј изгубио од Милуна, када су се нашли у ресторану, искрено се жали свом пријатељу о томе како проживљава ноћне море које га дуже вријеме прогањају. Милун долази на идеју да Матеју предложи одлазак у манастир Савина како би потражио савјет од свештеника као и да посјети нану Шефику, локалну врачару која познаје вјештину отклањања страхова. Права мистерија настаје када два пријатеља крену путем Жабљака кроз кањон Мораче. Наиме, у једном тренутку Матеј почиње да осјећа необјашњив унутрашњи немир због којег нагло зауставља ауто на проширењу пута. Овај осјећај га баца на кољена, а у глави му се дешавају чудне ствари. Након што се мало повратио , он испред себе угледа споменик крај пута на коме се може видјети слика настрадале породице управо на том месту. Највећа мистерија настаје када Матеј схвати да заправо препознаје једно лице са слике. У питању је иста дјевојчица која се појављује у његовим кошмарима.

Продуценти су Борко Брајовић и Мирослав Хуђец, асистент режије је Предраг Васовић. Директор фотографије је Душко Вучетић, а за звук су задужени Давид Рончевић и Стефан Петровић. Улоге: Предраг Васић, Наталија Жугић, Оливера Викторовић, Предраг Васовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here