ПРЕМИЈЕР ВАТЕРПОЛО ЛИГА: НОВА ШАНСА ЈАДРАНА ЗА ДОКАЗИВАЊЕМ

ФОТО: ВПСЦГ


Вечерас у Београду и Сплиту почиње регионална Премијер ватерполо лига. На турниру у организацији Новог Београда поред домаћина ће играти : Јадран Херцег Нови, Партизан, Шабац, Будва, Југ и Младост из Загреба.

Јадран је вечерас слободан .Сутра у другом и трећем колу игра прије подне са Будвом, а сутра вече са евролигашем Новим Београдом. У петак Јадран игра са Југом , у суботу са Партизаном. У суботу вече Петковић и саиграчи се састају са Шапцем и у недељу последњег дана турнира са загребачком Младости.

Завршне припреме за турнир у Београду од суботе до вечерас ватерполисти Јадрана имали су у Крагујевцу са Радничким који се спрема за сутрашњу утакмицу са Приморцем и наредне у Сплиту.

-Одлично смо радили. Имамо врло младу екипу која је мотивисана да у утакмицу против врло јаких тимова направи искорак. Овакве утакмице су нам потребне посебно након што су у претходним такмичењима показали потенцијал. Нови Београд, Југ и Партизан су фаворити у дуелу са мојој екипом, али ми се нећемо предавати. Идемо да видимо колико можемо са екипама које су јаче, квалетније од нас. Шансу за бодове тражићемо против Будве, Шапца а можда и Младости – рекао је пред почетак турнира тренер Јадрана Петар Радановић. Напорно је имати у кратком периоду велики број мечева, али то је тако у овом времену пандемије. Важно је да смо здрави и орни да потврдимо свој квалитет, порука је Радановића пред старт турнира у Београду.

У Сплиту у другој Б групи играју: домаћин Морнар, Приморац, Јадран (Сплит) Соларис, Црвена звезда и Раднички.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here