Представници пољских медија ускоро у Херцег Новом

Foto: NTOCG

Национална туристичка организација Црне Горе, у оквиру промотивних активности на тржишту Пољске, домаћин је групи најзначајних представника пољских медија, који од 16. до 20. маја бораве у студијској посјети Црној Гори.

Представници из Пољске ће се током програма упознати са разноликом понудом Црне Горе, од аутентичних села и нетакнуте природе, до луксузних туристичких производа.

Претходних дана су обишли Колашин и Мојковац, гдје су имали прилику да уживају у аутентичним предјелима, свјежем и чистом ваздуху, гастрономским специјалитетима сјеверног региона, као и да посјете Биоградско језеро. Поред атрактивних пјешачких тура, опробали су се и у другим активностима у природи, као што је рафтинг на Тари.

Наредних дана, представници пољских медија ће посјетити познате туристичке локалитете на приморју Црне Горе, од Херцег Новог који је познат као град сунца, преко најљепшег фјорда у Европи – Бококоторског залива и атрактивне Будве, док ће последњег дана боравка посјетити Бар и маслињак Џиџарин, у ком се налази преко десет хиљада маслинових стабала.

Студијска посјета представника пољских медија реализује се уз подршку локалних туристичких организација Колашина, Мојковца, Херцег Новог, Тивта, Котора и Бара, стратешког партнера ХГ Будванска ривијера, хотела Bianca Resort & Spa, Имања Ракочевић, Кумбор-Царине и Casa del Mare Mediterraneo.

О значају медија, те да је Црна Гора изузетно привлачна за Пољаке, најбоље показује подршка путовању од стране националне пољске авиокомпаније ЛОТ. На овај начин, циљ је да медији свом аудиторијуму дочарају Црну Гору као дестинацију за одмор, која може одговорити различитим интересима путовања, саопштено је из НТОЦГ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here