Представљена „Final find“ апликација – идеалан водич до локације

Представници подгоричке компаније „Амплитудо“ су, у сарадњи са херцегновском Туристичком организацијом, у скупштинској сали представили апликацију “Final find”, намијењену представницима туристичке привреде који желе на једноставан и врло практичан начин да гостима приближе своју локацију.

Према ријечима пројект менаџера Дражена Стојовића, ова апликација је идеално рјешење за све који имају проблем да објасне гостима гдје се налазе, пошто „Google Maps“ ипак није увијек идеална опција.

-„Final find“ је заправо старт-ап FEP платформа која омогућава корисницима да креирају упутства и смјернице како да дођу до одређене локације, што смо ми препознали као један велики проблем који у туристичкој привреди имају људи који издавају смјештај у Црној Гори, поготово на црногорском приморју. Дакле, гости зову на телефон, шаљу мејлове и поруке тражећи додатне информације како да дођу до апартмана који су резервисали. Ми у сарадњи са локалним туристичким организацијама организујемо презентације на којима заинтересованим странама презентујемо како „Final find“ може да буде  производ од великог бенефита за њих током ове туристичке сезоне, а и генерално.

У „Амплитуду“ су препознали проблем са микролокацијама гдје популарни сервиси не обезбјеђују довољно информација о коначној дестинацији. Апликација је првенствено намјењена издаваоцима приватног смјештаја, хотелима, као и сеоским домаћинствима и угоститељима, али су могућности примјене много веће.

-„Final find“ се не мора само користити искључиво за туристичке субјекте, већ за било коју локацију за коју добијате велики број упита како да се дође, рецимо ако је нека организација догађаја и тако даље. „Final find“ је развијен уз помоћ компаније „Амплитудо“ која је била задужена за развој, и уз помоћ старт-ап акцелератора „Digital Den“ из Подгорице који је обезбиједио познанства, иностране конекције, као и ране инвестиције у производ, казао је Стојовић.

Осим што омогућава креирање упутстава која брзо и лако доводе госта до крајње локације, „Final find“ платформа је и пречица до доброг корисничког искуства гостију, клијената и купаца, поручено је на презентацији.

Како је раније најављено из Туристичке организације Херцег Нови апликација ће бити бесплатна до краја наредне године, док ће од 2026. корисници моћи да је преузму по симболичној цијени.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here