ПРЕДСТАВА „АНТИГОНА“ ОДИГРАНА У ДВОРАНИ ПАРК

Позоришна представа Антигона, настала у копродукцији народног позоришта Тимочке крајине Зоран Радмиловић и Народног позоришта из Приштине одиграна је синоћ у Дворани „Парк“.

Глумица Ивана Бартуњак из позоришта  Тимочке крајине Зоран Радмиловић која игра лик Исмене каже да је представа настала у сарадњи два сјајна позоришта и да је сарадња са колегама из другог позоришта увијек добродошла

-Радите са људима са којима нисте често и онда вас и они инспиришу на неке нове моменте  и глумачка рјешења. Ми као ансамбл јако волимо ову представу. Сваки пут нам је нека другачија емоција и уживамо на турнеји у Црној Гори, казала је Бартуњeк.

Представа је читање Антигоне на потпуно другачији начин и редитељ Ненад Тодоровић је негдје спојио све Антигоне и додао лични печат, објашњава Бартуњeк.

-Ова представа је другачија од свих осталих Антигона које су људи могли да гледају и то је нешто због чега се сви враћају. Све вријеме музички ансамбл свира уживо током представе и то је нешто што јој даје другачији печат.

Предстасву смо спремали годину јер је кренула корона, а мало је и проблем јер и једно и друго позориште има своје репертоаре и дешавало се да нису могли увијек да се ускладе:

– Рад од годину на једној представи је допринио уиграности , али и међусобном упознавању. Велика је ствар што се ми ослањамо на колеге и свако има бескрајно повјерење у колегу са друге стране.

Након турнеје по ЦГ у плану је да представа буде одиграна у градовима Србије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here