Празник мимозе прoмовисан и у Сарајеву

ТО Херцег Нови је представила туристичку понуду предстојеће зимске сезоне на прес конференцији која је одржана 30. новембра у хотелу Европа у Сарајеву.

На промотивном догађају су учествовали представници Националне ТО, те локалних туристичких организација Котора, Тивта, Улциња и Будве која је била организатор промотивног догађаја. Бројним медијима Босне и Херцеговине представљена су празнична дешавања у Црној Гори, музички концерти, понуде скијалишта и хотела, саопштено је из локалне ТО.

У фокус промоције зимске сезоне ТО Херцег Нови ставила је 54. Празник мимозе, за који је од стране представника медијских кућа владало велико интересовање. Највећа музичка имена попут Марије Шерифовић, Тонија Цетинског, Амире Медуњанин, Петра Граша, Гибоннија, Дина Мерлина, Констракте, Дубиозе колектива, Сениде, Саре Јо, Здравка Чолића, Индире Форце, Жељка Бебека, Сергеја Ћетковића, говоре о томе да су се градови дуж црногорског приморја и ове године потрудили да Црна Гора остане једна од омиљених туристичких дестинација.

Фото: ТО Херцег Нови

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here