Празнични базар и концерти у Портоновом довели бројне госте у Херцег Нови

Како се на приморју може уживати и током зимских мјесеци најбоље је показала још једна успјешно организована празнична сезона у Портоновом. Преко 20 догађаја за дјецу и одрасле, 14 дана празничног базара, многобројни концерти и прелијепи шоу свјетала на зградама у Портонови марини привукли су ове године не само велики број посјетилаца већ и много гостију у становима за изнајмљивање.

– За нас је ово свакако обећавајуће, али и обавеза да понудимо нове активности и да са нашим закупцима креирамо додатне садржаје како бисмо привукли људе, не само из Црне Горе и региона, већ и из свијета у Боку и Херцег Нови – истакла је директорка маркетинга и комуникација Портоновог, Адријана Хусић.

Ове године је велики број догађаја организован широм цијеле Црне Горе и посјетиоци су имали заиста велики избор, те је тиме велики број посјетилаца још значајнији и говори о квалитету програма.

Иако су због лоше временске прогнозе, вјетра и кише посљедња два концерта одложена, а два посљедња планирана дана базар није радио, забаве није недостајало. Овогодишња понуда хране и пића на кућицама одушевила је све присутне и 10 кућица које су красиле Портонови марина трг су свакога дана спремале нова изненађења за посјетиоце.

У оквиру празничне сезоне ове године бину на Марина тргу су красили Трио Гушт,  Burak Yeter, Клапе Каше и Castel Nuovo, Елементал, Ida Prester & Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, Фантом, Michael Jackson Tribute Band и многобројни бендови и Ди Џеј-еви. Овогодишња бина и расвјета привукли су велику пажњу посјетилаца, који су свакодневно долазили и уживали, не само у најчаробнијим свјетлима, већ и декорацији која је постала заштитни знак Портоновог, али и Херцег Новог.

Концерти Тијане Богићевић и Symphony Orchestra – The Best of 80’s који је требало да буду одржани прошлог викенда, одложени су за љето 2024. године.

Можете пратити веб страницу Портоновог и њихове друштвене мреже како бисте били у току са свим актуелностима у ризорту.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here