Позив невладиним организацијама: Конкурс и обука „Управљање пројектним циклусима“

Општине Будва, Херцег Нови и Котор и програм ReLOaD2 позивају невладине организације са територија ових општина да доставе предлоге пројеката који су у складу са развојним циљевима општина из следећих приоритетних области: заштита животне средине, социјална инклузија и заштита, родна равноправност, омладинска политика, култура.

 Конкурс се састоји из два дијела – за НВО које имају капацитета и вишегодишње дјеловање, као и за тек основане НВО и оне које се баве питањима младих. За све заинтересоване невладине организације биће организован Инфо дан, 18. априла у Омладинском центру у Старом граду од 14:30, као и менторска обука за писање пројеката.

Такође, невладине организације се територија ових општина се позивају на обуку под називом „Управљање пројектним циклусом“, која ће бити одржана у Котору, Омладински сервис 20-21. априла, у Херцег Новом у Омладинском центру 25-26. априла и у Будви ТQ Плаза 03-04. маја.

Датуме обука, приоритетне области, смјернице за НВО и све потребне обрасце за аплицирање на Конкурс пронаћи ћете на сајту Општине Херцег Нови:

Konkurs, Dokumentacija za konkurs za NVO, Dokumentacija za konkurs za tek osnovane NVO i Obuka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here