Повољније цијене карата за ране резервације

(Фото: Air Montenegro)

У настојању да пруже додатне повољности и флексибилност, национална авио компанија путницима нуди повољније цијене за ране резервације до популарних дестинација, за период путовања од 01. априла до 26. октобра.

Куповином карата од  09. јануара до 09. фебруара путници остварују бенефите попут повољније цијене карата и веће доступности жељених датума путовања.

– Повратну карту до Париза заинтересовани ће моћ да купе већ од 159 еура, а до Минхена по цијени од 149 еура. Повратна карта до Бакуа је доступна већ од 199 еура, а до Рима од 109 еура. Повољне цијене за ране резервације важе и за све остале дестинације, саопштено је из националне авио компаније.

Национални авио превозник ће током љета 2024. године летјети ка 17 дестинација: Баку, Београд, Братислава, Брно, Цирих, Франкфурт, Истанбул, Измир, Копенхаген, Лион, Љубљана, Минхен, Нант, Острава, Париз, Праг и Рим.

У цијену су укључене све таксе, ручни пртљаг од 8 килограма и предати пртљаг до 23 килограма.

Због повећаног интересовања током љетње сезоне ранијих година, какво очекујемо и у 2024, из Националне авио компаније, позивају путнике да путовања планирају унапријед и уживају у повољностима које нуде, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here