Потписани уговори са спортским организацијама и клубовима: Рекордних 850 000 еура

Потписивање уговора

Секретаријат за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Општине Херцег Нови потписао је уговоре о суфинансирању за 2024. годину са спортским клубовима и организацијама, у циљу подршке новском спорту.

Средства је добило њих 45, саопштено је из Општине Херцег Нови.

У присуству секретарке за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Миле Петијевић и помоћника, а уједно и предсједника Комисије за вредновање програма рада спортских организација, Митра Кисјелице, уговоре су данас потписали представници управа клубова у којима је Општина Херцег Нови већински власник.

Буџет за ову намјену је рекордан и превазилази прошлогодишњих 600 хиљада еура, те је у години у којој Херцег Нови носи титутлу Европског града спорта расподијељено 850 хиљада еура, казао је предсједник Комисије за вредновање програма рада спортских организација, Митар Кисјелица.

Митар Кисјелица

„Мислим да су генерално сви спортски клубови задовољни, не само расподјелом средстава већ и чињеницом да је буџет повећан скоро 50 одсто. Наставићемо са подршком спорту у Херцег Новом, посебно клубовима који су носиоци спорта, па је тако највише средстава традиционално добио ПВК Јадран, али и сви други клубови су подржани значајније него прошле године“, казао је Кисјелица.

Детаљније о расподјели средстава на линку:

https://www.hercegnovi.me/…/OdlukaRaspodjelaSredstava10…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here