ПОТПИСАН УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ ИЗМЕЂУ ФК АРСЕНАЛ ИЗ ТИВТА И ПОРТО МОНТЕНЕГРА

Фудбалски клуб Арсенал из Тивта и Порто Монтенегро потписали су данас Уговор о спонзорству, који ће омогућити развој спорта у граду и прелазак клуба у већи ранг такмичења, саопштено је из тиватске локалне управе.

Предсједник општине Тиват Жељко Комненовић подсјетио је на обећања садашње локалне управе да ће се стратешки посветити овом клубу са намјером да се позиционира као стабилан прволигаш.

-ФК Арсенал као највећи спортски бренд Тивта, потписивањем овог уговора добија стратешко партнество, јер се уговор потписује на 10 година, што нема ни један ФК у Црној Гори. Овај уговор омогућиће да од сљедеће сезоне имамо новог прволигаша, поручио је Комненовић.

Он је казао да је и овај уговор доказ да се ради на унапређењу животног стандарда и начина живота у Тивту.

Извршни директор Адриатик Маринас доо Давид Маргасон је казао да је та компанија почаствована партнерством са ФК Арсенал  који је укоријењен у историју града.

-Одушевљени смо што смо партнери са историјском и култном спортском институцијом Бококоторског залива, Фудбалског клуба Арсенал. Драго нам је што је Менаџмент клуба прихватио колективну визију да ради са администрацијом и заједницом Тивта на изградњи фудбалске линије онога што ће временом постати далекосежни програм спортског туризма у граду, а који ће такође омогућити клубу и локалним младим људима прилику да се повежу са међународним личностима у спорту и са другима који посјећују Тиват, ради одмора и тренинга који су усмјерени на фудбал. Утврдили смо да Клуб има амбициозну визију за своју будућност и цијенимо да брзо можемо да покренемо ширу иницијативу спортског туризма. Планирамо и да проширимо програм на једрење, веслање, бициклизам и неколико других спортских области које се савршено уклашају у Бококоторски залив, који постаје једна од најпожељнијих европских дестинација за спортску разоноду и тренинге, казао је Маргасон.

Ово је један од најбољих уговора који има неки клуб у Црној Гори, каже предсједник ФК Арсенал Дејан Кандић.

-Наш циљ није само улазак у прву црногорску лигу већ и излазак у Европу, поручио је он.

Кандић се још једном захвалио Порто Монтенегру који је, како каже, још једном показао да су друштвено одговорна компанија која брине о локалној заједници.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here