Пословница Хипотекарне банке отворена у Бијелој

Хипотекарна банка отворила је јуче нову, савремену пословницу у Бијелој. Сви постојећи и будући клијенти Хипотекарне банке, у овој филијали, као и у осталих 21 широм Црне Горе, добиће врхунску услугу и максималну посвећеност. 

Тамара Брауновић, директорка пословне мреже Хипотекарне банке казала је да вјерује да ће новотоворена филијала у Бијелој имати велики значај, како за локално становништво и привреду, тако и за мјештане насеља од Котора до Кумбора.

-Ово је нова, двадесет и прва пословница у нашој мрежи, и њеним отварањем се приближавамо нашим клијентима, како кроз отварање нових пословница, тако и кроз континуирано лансирање модерних производа и услуга. Наши клијенти ће у овој филијали моћи да аплицирају за све традиционалне банкарске производе и услуге: отварање рачуна, различите врсте кредитних аранжмана и штедних производа, али и моћи да уживају у услугама и производима  који су у кораку са свјетским трендовима, истакла је она.

Пословницу су званично, пресијецањем врпце, отворили предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић, Тамара Брауновић, директорка пословне мреже Хипотекарне банке и Синиша Ћурчија, директор филијале Хипотекарне банке у Порто Новом.

Захваливши се руководству Хипотекарне банке, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић казао је да је модерна пословница, налик овој, била неопходна насељу Бијела јер се, како је додао, велики привредни потенцијал Херцег Новог налази баш у овом дијелу општине.

-У претходном периоду грађани овог насеља, као и многобројни туристи, све бакарске потребе завршавали су у Херцег Новом, што од сада неће бити случај. Драго ми је што видим да су мјештани Бијеле задовољни и да ће, сигуран сам, користити услуге Хипотекарне банке. Вјерујем да је ово свакако једна добра сарадња,  те бих се још једном захвалио менаџменту Хипотекарне банке што су се одазвали нашем позиву, и данас свечано отворили пословницу у Бијелој, поручио је он.

Представници банке сигурни су да ће ентузијазам, знање, професионалност и посвећеност запослених,  учинити да и клијенти у Бијелој буду задовољни услугама.

Хипотекарна банка послује стабилно и успјешно, примјењује добру банкарску праксу и биљежи константан пораст нових клијената. У новој, савременој пословници  у Бијелој, клијенти ће добити врхунску услугу и максималну посвећеност, а на располагању је читава лепеза корисних производа и услуга, у складу са актуелним технолошким и комуникационим трендовима.

Остајемо посвећени у потпуности нашим клијентима у садашњости, а стратешки радимо на посвећености и у будућности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here