Порука „Луцкастих кловнова“ – пријатељство је снажније од такмичења

У оквиру малог позоришног маратона, јуче је у сали Дворане Парк изведена представа за дјецу „Луцкасти кловнови“, у продукцији Корифеј театра. Режију за представу потписују Анђелија Рондовић и Сања Вујисић, које доносе и улоге, док је текст написао један од најпознатијих српских писаца за дјецу Тоде Николетић.

Необични кловнови Тото и Тати у луцкастој борби за титулу најбољег кловна доказују се публици кроз шашава надјачавања, кроз сплетке и смицалице. Сукоб, у коме се дјеца доводе до спознаје да колико год има туге на свијету, срећа и радост треба да освоје наша срца.

Представом се уједно шаље порука да је пријатељство снажније од такмичења, казала је глумица Анђелија Рондовић.

-Тоде Николетић на најљепши начин комуницира са дјецом и из цијеле те интеракције ми највише учимо. Надам се да ће се ова представа играти још дуго, казала је Рондовић.

Позориште је важно јер је битно дјеци скренути пажњу са телефона.

– Тешко је ускладити средства са временом у којем живимо, зато је заиста тешко играти за дјецу и држати им пажњу, истакла је Рондовић.

У наставку малог позоришног маратона сутра 30. новембра Народно позориште Сомбор гостује са представом “Свака дивна ствар”. Овај необичан комад, пун емотивног набоја, никога не оставља равнодушним, а сузе и смијех смјењују су се током цијеле представе. Улазницу по цијени од 7 еура могуће је купити на благајни Дворане Парк од 9 до 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here