ПОРТОНОВИ – ЧАРОБНЕ ИГРЕ СВЈЕТЛА И ЗВУКОВА ЗА НЕЗАБОРАВНУ ПРАЗНИЧНУ ПРОСЛАВУ

Да ли и ви имате осјећај да је 2021. пролетјела брже од сваке претходне године? Зато је сада вријеме да заборавимо сву ужурбаност и непредвидивост коју нам је донијела уз искуство другачије од свих претходних, употпуњено понудом смјештаја, ресторанима са разноврсним јелима, као и модерном умјетношц́у, забавном и културном сценом у Портонови ризорту.

Разноврсни догађаји и несвакидашње прославе, уз благи морски повјетарац, пружиће Вам незаборавно искуство. Гости и посјетиоци позивају се да искусе јединствену празничну чаролију, кутке за фотографисање, базар са најширом понудом хране и пића, забавне кутке за дјецу и још много тога. Током ових празника Портонови тим је отишао корак даље и посјетиоци ће осјетити енергију и вибрацију каква се до сада виђала и осјећала само у свјетским метрополама.

ЗИМСКА ЧАРОЛИЈА

Празнични дух ушао је у сваки кутак Портоновог уз забаву за све генерације. Централ Парк представља посебан доживљај за најмлађе. Дјеца ће уживати у писању писама Дједу Мразу, изради празничних украса, креирању свечаних честитки, а посебно изненађење за њих ће бити посјета Дједа Мраза. Свечане посластице попут шећерне вуне, кокица, виршли, медењака и топле чоколаде развеселиће најмлађе, док се мириси цимета и боровине шире кроз паркове и басте ризорта.

ЧАРОБНЕ ИГРЕ СВЈЕТЛА И ЗВУКОВА ЗА НЕЗАБОРАВНУ ПРАЗНИЧНУ ПРОСЛАВУ

Један од догађаја који се сигурно не смије пропустити је драматична инсталација која ће током седам дана у децембру, од 22.12. до 29.12. освијетлити ноћно небо изнад ризорта. Као још један чаробан начин да се свечаности доведу до максимума, незаборавни свјетлосни и музички спектакл појачаће дух колективног славља, поноса заједнице и оптимизма за будућност. Бококоторски залив је вијековима инспирација за умјетнике. Сада, спектакуларна Портонови Марина постаје палета са бојама анд небо изнад Херцег Новог платно за један од највећих свјетлосних спектакала виђених у овом дијелу свијета.

ПОРТОНОВИ ПРАЗНИЧНИ БАЗАР

Портонови ће под свечаним лампионима и украсима постати мјесто посебне чаролије и чуда. Празничне кућице нудиће домаће колаче, рибље специјалитете, бургере, вафле, такосе и разне друге празничне делиције. Осим у најбољој понуди деликатеса, посјетиоци ће уживати у креативним радионицама, кутку за фотографисање, свјетлосним, ласерским и звучним програмима, ватромету итд.

СПЕЦИЈАЛНЕ ПОНУДЕ

Наздравите жељама да нова година донесе само радост на најспектакуларнијој локацији на Јадрану и прославите нове почетке уживајући у богатом избору интернационалне кухиње и најбољем избору пића. Било као гост у неком од станова за издавање или као посјетилац, новогодишњи програм Портоновог ће ову годину привести крају на најбољи могући начин. Имајући на уму да је дио људи већ испланирао дочек, наша магија ће трајати цијелог мјесеца, како би посјетиоци могли да дођу када им највише одговара.

Одређени догађаји могу захтијевати резервације. За информације контактирајте [email protected]

За посебне понуде и резервације смјештаја контактирајте [email protected] или позовите +38231/353-600. 

ПР Текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here