ПОРАЗ ИГАЛА НАКОН СПОРНЕ СУДИЈСКЕ ОДЛУКЕ

У дербију кола и утакмици за престиж, на стадиону Солила екипа Кома дошла је до побједе 3:2 након спорене одлуке главног судије Дејана Марковића.

Гости су на старту најавили бурна дешавања и неизвјестан меч, када је Игор Вукчевић већ у 4. минуту погодио мјесто гдје се спајају пречка и статива домаћег гола, да би пет минута касније, након грешке одбране ослабљеног новског друголигаша Хот погодио мрежу голмана Бјелице.

Радуловић је дуплирао предност поред заспале одбране противника у 18. минуту.

Бојан Копитовић је смањио у 31. минуту, био је то поклон голмана Филипа Домазетовића. У финишу полувремена најбољи играч домаћих Игор Пајовић после набачене лопте, волејом је изједначио резултат.

У 48. минуту после набачене лопте Хота, Јован Дашић одлично шутира, а  Бјелица још боље брани. Копитовић је у 69. минуту био у прилици да преокрене резултат, али је био за мало је непрецизан.

У финишу Перовић је у два наврата побегао одбрани гостију, а када га је тренер несхватљиво, зарад чувања резултата повукао са терена, Игало је било безопасно.

Финиш утакмице обиљежио је подгорички судија Марковић, који је за играње руком ван казненог простора и након истека регуларног дијела меча, досудио пенал, који су гости, након 10 минута расправе, зналачки  претворили у гол и победу вриједну три бода.

Након 22 одиграна кола ФК Игало 1929 налази се на 6. позицији на табели са 31 освојеним бодом. Лидер је Јединство са 52 и утакмицом мање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here