Поправљена јавна расвјета на више локацијa, у току постављање и новогодишње декорације

Дионица шеталишта од Барона до ресторана Крушо, која је већ неколико дана у мраку,  вечерас ће бити поново освјетљена. Радници Комунално стамбеног предузећа на више локација поправили су јавну расвјету, а активни су и на постављању новогодишње декорације.

Према ријечима Милоша Петровић из Комунално стамбеног предузећа на дионици шеталишта у Игалу расвјета није била у функцији јер је управљачи ормар морао бити демонтиран због радова на шеталишту.

-Дионица од бившег Барона до ресторана Крушо  није радила због грађевинских радова који се изводе на шеталишту. Демонтиран је управљачки ормар због нове расвјете за Омладински парк и два „потапајућа“ стубића која ће онемогућавати пролаз ка шеталишту. Ми данас монтирамо нови и надамо се да ће вечерас тај дио бити освјетљен. објаснио је Петровић.

У току је и постављање нове јавне расвјете испод Титове виле, казао је Петровић.

-Код Титове виле биће постављено шест стубова са лед лампама. Два стуба биће постављена од вањске теретане до шеталишта. Биће демонтирана и четири и стара стуба и постављени нови, казао је Петровић.

Фото: Комунално стамбено

Уз поправке и постављање нове расвјете, у току је и украшавање града које ће бити завршено до 25. децембра.

-Поправили смо старе украсе и ми смо већ у одређеном дијеловима града је поставили. Завршили смо дионицу на магистрали од кружног тока према улици Земунска, дио од Аутобуске до  Центра безбиједности, на Шкверу. У наредном периоду треба да стигне 200 нових украса.

Радници овог предузећа поправили су расвјету у Скојевској улици у Игалу, на више локација кроз Бијелу, Подима и Горњим Сасовићима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here