Поправка у невремену оштећене јавне расвјете

Радници Сектора јавне расвјете Комунално – стамбеног предузећа ангажовани су на санацији поломљене јавне расвјете током невремена.

Према ријечима Милоша Петровића, из Сектора јавне расвјете, регистровани су кварови на више линија:

Милош Петровић

 – Највећи кварови су гдје су и највећи удари вјетра на Шеталишту Пет Даница. Усљед јаког југа и високих таласа, прекинута је јавна расвјета од Форте Маре до хотела Плажа и ка Болници у Мељинама. Екипе покушавају, колико је у њиховој моћи, да се ријеши проблем. Надам се да ћемо до вечерас да оспособимо расвјету на тој дионици, казао је Петровић.

У насељу Жагер у Бијелој током викенда je усљед  јаког вјетра, дошло до обрушавања расвјетног стуба.

– Тај стуб напаја јавну расвјету према магистрали, од девет поцинчаних стубова, због чега дио насља Жагер није освјетљен. Чекамо повољне временске услове да монтирамо нови дрвени стуб и да спојимо да би расвјета била у функцији. Изнад Панораме у Бијелој, такође, је дошло до оштећења стуба који напаја ваздушну расвјету, ка насељима Петровићи и Тодоровићи. По позиву Службе комуналне полиције, одмах смо изашли на лице мјеста и санирали ту расвјету, која је у најкраћем року, пуштена у погон, навео је Петровић.

Запослени у Комунално – стамбеном предузећу интервенисали су и по позивима грађана.

-Чим дозволе временске прилике, санираће оштећења  и комплетирати  расвјету на приобалном путу у Ђеновићу и Баошићу.

 Ангажовани су и на поправци расвјете код Титове виле, која је оштећена усљед радова на реконструкцији шеталишта у Игалу, објашњава Петровић.

Из Мјесне заједнице Баошић саопштили су да су у сарадњи са грађанима, освијетлили Прву Баошићку улицу.                

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here