Помоћ Општине Херцег Нови и привредника за 350 породица

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима Општина Херцег Нови покренула је акцију набавке поклон – пакета у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији.

Намјера локалне управе је да кроз овај вид подршке обрадује суграђане и покаже да увијек брине о њима, наведено је у саопштењу из Општине.

– Тим поводом обратили смо се и привредницима Херцeг Новог, као и одређеним компанијама које овде имају пословнице. Упутили смо им апел да се укључе у ову акцију и да, у границама могућности донирају новчана средства, или обезбједе донације у основним животним намирницама – истакла је секретарка за локалну самоуправу, Весна Самарџић.

Како додаје, Општина на овај начин планира да обезбиједи довољне количине хране, сухомеснатих производа и средстава за хигијену за око 350 породица које су лошијег материјалног стања.

– Претходне двије године смо имали велику помоћ и респектабилан одзив привредника, што очекујем и ове године. Донације су већ почеле да пристижу и овим путем апелујем на све привреднике и грађане који су у могућности да се одазову позиву Општине, на чему им унапријед захваљујем – поручила је Самарџић.

Новчане донације могу се уплатити на жиро рачун број: 530-20200-38 код НЛБ банке (сврха уплате: донација за социјално угрожене).

Донације у храни – основне животне намирнице и средства за хигијену могу се испоручити у просторијама МЗ Мељине, радним данима од 8 до 14 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here