Појачања стижу у КК Приморје

Управа кошаркашког клуба Приморје 1945 протекле седмице потписала је уговоре са три играча.

Плаво жуте боје клуба из Херцег Новог наредне сезоне носиће Владимир Вранић, Ђорђе Ђорђевић и Никола Гленџа. Вранић је протекле сезоне наступао за Босну из Сарајева, Ђорђе Ђорђевић долази из Лазаревца, док је Гленџа, дугогодишњи репрезентативац Црне Горе у млађим категоријама, био члан АБА лигаша Морнара из Бара.

Поред појачања, Кошаркашки клуб Приморје договорио је продужетак сарадње са капитеном и дугогодишњим чланом Веселином Ковачевићем.

– У Приморју сам пуних 13 сезона. Било је промјена у стручном штабу, као и у играчком кадру, али амбиције клуба остају исте, а то је висок пласман. Лига ће ове сезоне бити још јача, што представља велико задовољство и праву прилику за доказивање – рекао је Веселин Ковачевић.

Током протекле сезоне, Ковачевић је у Првој црногорској кошаркашкој лиги просјечно биљежио 7,9 поена уз 2,9 скокова и нешто мање од двије асистенције по мечу.

Подсјећамо Кошаркашки клуб Приморје промјенио је тренера. У новој сезони умјесто Зорана Тодоровића, на новској клупи ће бити Данило Павићевић, прошле сезоне први тренер екипе Дечића из Тузи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here