Интеракт представља: Dune и Conceptual у суботу на тврђави Форте Маре

(Фото: facebook.com/Interaktt)

Организација Интеракт из Херцег Новог представља нови музички догађај под називом Showcase, који ће на тврђави Форте Маре у суботу, 12. августа, окупити неке од најпрестижнијих техно извођача издавачких кућа Duna и Semantica.

Организатори догађаја најављују сарадњу Интеракта, Duna и Semantica Records-a која ће донијети врхунски доживљај свијета техно музике, а на којем ће наступити признати умјетници Svreca и Conceptual, уз подршку домаћих извођача Ане Рс и Eyez on Us.

– Спајањем снага, циљ нам је да представимо незабораван доживљај за заљубљенике у техно. Комбинујући звуке и стилове из реномиране издавачке куће Semantica Records  са експертизом Dune-a и Интеракта, циљ је да приредимо искуство које ће вас потпуно завести и уронити у магичне тренутке – поручују из Интеракт организације.

Svreca је млади диџеј и продуцент рођен у Мадриду. Комбинује софистицирану електронику са апстрактним и комплексним техном. Његов експериментални звук често га води према необичним текстурама и ритмовима за плесни подијум.

Conceptual је оснивач колектива Friendship Collective, као и издавачке куће Duna Records из Берлина. Он спаја техно са визуeлним и концептуалним умјетностима, стварајући посебно  искуство. Његове наступе карактеришу сарадње са визуелним умјетницима и извођачима.

Ана Рс (Ана Жижић) је музичка продуценткиња и диџеј из Херцег Новог, организаторка Интеракт догађаја. Њен тамни и експериментални звук, који осваја публику, подржала су нека од великих имена у индустрији техно сцене.

Eyez On Us (Дадо Бабић) је диџеј из Херцег Новог и доприноси подршком овом догађају.

– Не пропустите прилику да будете дио овог спектакуларног музичког искуства на јединственој тврђави Форте Маре. Видимо се тамо за незабораван провод уз врхунски техно звук – позивају организатори.

Карте се могу купити на улазу по цијени од 12 еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here