Појачане контроле комуналне полиције    

Припадници Службе комуналне полиције у протеклом периоду посебну пажњу су посветили контролама у саобраћају и активностима на одржавању комуналног реда на јавним површинама.    

Предузимали су  одговарајуће  мјере  у циљу сузбијања недозвољене вожње на шеталишту, непрописног паркирања на подручју Општине Херцег Нови, као и забрани вожње улицама са посебним режимом саобраћаја, казао је за РТХН  в.д. начелник Службе комуналне полиције Борислав Обрадовић:

 – У зони шеталишта на Савини су два градилишта. Контролишемо камионе и допремање грађевниског материјала камионима до градилишта и изношење шута са Шеталишта на депонију. Пружили смо асистенцију Агенцији за изградњу и развој Херцег Новог,  приликом  радова на бетонирању степеништа од магистрале до зграде Општине. Комунална полиција је пружила асистенцију и у припремним активностима за асфалтирање Улице 29. Децембар, Уклањали су паркирана возила како би био омогућен приступ грађевинским машинама, навео је Обрадовић.

Комунална полиција јуче је била ангажована на регулисању саобраћаја и наизмјеничног пропуштање возила  од  Крушевица ка  Врбању и обратно,  током одржавања  дневне журке „Cool  party“ на Врбању,  у организацији Агенције за развој и заштиту Орјена.

 – И у наредном периоду пажњу ћемо обратити на непрописно паркирање путничких и моторних возила. Акценат ће бити на праћењу  одвоза  грађевинског материјала и да ли се одвија на прописан начин. Честа  је појава да се кућни љубимци  не воде на повоцу и немају заштитну корпу, па ће се више позабавити тиме у наредном периоду, казао је Обрадовић.    

У координацији са осталим комуналним службама интензивно раде на  планирању и припремним активностима  за предстојећи Празник мимозе, који ће бити одржан од 17. фебруара до 4. марта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here