Почиње нови упис у школу фудбала ФК Игало 1929: „Буди дио плаво-бијеле породице“

У Фудбалском клубу Игало 1929 почео је упис нових чланова у Школу фудбала. Како саопштавају из клуба, учланити се могу дјечаци од шест до десет година старости, а почетак тренажног процеса заказан је за 1. фебруар 2023.године.

-Херцегновски друголигаш одлучио је да у свим сегментима појача стручни кадар, а тако и Школу фудбала, која ће под слоганом “Буди дио плаво-бијеле породице”, регрутовати најмлађе фудбалере. Циљ Омладинске школе фудбала Игало 1929 је препознавање талента и развијање спортског духа код младих генерација, а наш клуб кроз Школу фудбала  годинама уназад улаже додатне напоре и у младе фудбалске наде на нашим просторима, наведено је у саопштењу.

Истичу да ће у Школи фудбала радити углавном црногорски тренери са подручја нашег града, а поред Војина Миљанића стручни кадар ће појачати следећи тренери: Петар Гушић, Михаило Вујачић, Срђан Мандић, Милош Грбић, Мило Ђурковић и Мијодраг Копривица који имају дипломе и лиценце издате од стране ФСЦГ, а које носе префикс УЕФА ПРО, А и Б лиценца. Тренери ће поред својих селекција бити ангажовани за рад са најмлађима, а свакако да ће у раду бити и укључени и тренери голмана.

-Учлањивање у омладинску школу се НЕ НАПЛАЋУЈЕ, а та карактеристика чини нас јединственим у нашем граду, а можемо слободно рећи и у земљи, саопштавају из ФК Игало 1929.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here