Почиње донаторска акција Поклоните (се) школи за ОШ „Дашо Павичић“

ОШ „Дашо Павичић“ организује донаторску акцију ПОКЛОНИТЕ (СЕ) ШКОЛИ. Акцију је одобрило Министарство просвјете, а подржала је и Општина Херцег Нови.

Почетак ове значајне активности је у петак, 20. маја, у 19 сати, када ће ученици ове школе одиграти у Дворани Парк представу „Сиромашни Ромео“. Комедију је, заједно са члановима драмске секције, припремила наставница Сандра Сеферовић, а по тексту који је написао чувени писац Тоде Николетић.

Предстојећа акција ће трајати неколико мјесеци, а подразумијева учешће свих компанија и појединаца који су расположени да учествују у реновирању школе на Топлој, санирању недостатака на објекту и обезбјеђивању бољих услова за боравак и образовање њених ученика.

Учешће заинтересованих не мора бити у виду новца, оно је могуће кроз конкретно судјеловање у раду на објекту или у виду донирања неопходног материјала.

Заинтересовани се могу јавити на адресу школе „Дашо Павичић“, а до тада љубитељи позоришне умјетности могу уживати у представи која ће бити одиграна у петак. Улаз је слободан.

РТХН је пружио медијску подршку акцији ПОКЛОНИ (СЕ) ШКОЛИ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here