Почетак друге фазе реконструкције шеталишта у Игалу у октобру

Рендер пројекта

Наставак реализације пројекта, односно друга фаза реконструкције Обале Николе Ковачевића, на потезу од хотела Палмон беј до Омладинског парка требало би да почне у октобру.

Надлежни у локалној управи и менаџмент компаније Брив, ангажоване на реализацији овог пројекта, требало би да се до краја августа састану и договоре наредне кораке, информише директор Агенције за изградњу и развој Александар Ковачевић.

Александар Ковачевић, директор Агенције за изградњу и развој

– Начелно је договор да радове крећемо од октобра и да на састанку дефинишемо рокове завршетка реконструкције шеталишта, што очекујемо до маја следеће године – наводи он.

Ковачевић очекује да реконструкција шеталишта у Игалу овога пута буде приведена крају у договореном року.

– Дефинитивно ће радови бити завршени у мају, а непредвиђене ситуације предупредићемо на састанку који ћемо одржати до краја мјесеца, гдје ћемо тачно дафинисати све кораке неопходне за реализацију тог пројекта у потпуности – истакао је он.

Реализацијом овог пројекта Иглао ће добити уређену и поплочану пјешачку комуникацију, одвојену фекалну и атмосферску канализацију, а први пут биће постављени и потапајући стубићи, како би било ограничено кретање возила, које ће бити дозвољено само уз специјалне дозволе.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here