Почео дводневни модни фестивал у Порто Монтенегру

Фото: Медиа Биро

Четврто издање међунардног Fashion Festival Porto Montenegro отворено је синоћ ревијама Сање Матијевић, Тамаре Јарић и свјетском премијером новог бренда ,,Balestra”, чије су моделе синоћ носиле и Новљанке Ања Контић и Анастасија Вукчевић.

Извршни директор ризорта Порто Монтенегро Дејвид Маргасон казао је да му је драго што су се вратили ревијама на традиционално мјесто и што је фантастична партнерка Весна Мандић са њеном Фабриком опет ту са њима. Најавио је још бољу сарадњу и двије дивне вечери у оквиру манифестације.

Фото: Медиа биро

Организаторка и власница модне агенције Фабрика Весна Мандић истакла је да је веома срећна што су успјели да направе овако спектакуларан програм.

– Захваљујем се свима вама, нашим гостима и екипи Порто Монтенегра на прилици да сарађујемо са вама. Задовољство је сарађивати са вама, казала је Мандић, а потом је са Маргасоном прогласила фестивал отвореним.

У част петнаест година приказано је петнаест модела. Доминирале су бијела и црна боја од комплета до асиметричних хаљина.

Друге вечери међународне модне смотре Fashion Festivala Porto Montenegro Tivat 2022 планиран је програм под слоганом ,,Tribute to Pierre Cardin”, а моделе ће и вечерас, између осталих, носити Новљанке Ања Контић, Анастасија Вукчевић и Владана Лепетић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here