Почело пријављивање за асистента у спријечавању насиља и вандализма у школама

Пријава за програм образовања за стицање сручне квалификације асистент/асистенткиња у спријечавању насиља и вандализма у школама почела је данас а трајаће 29. септембра  2023. године.

Како саопштавају из Министарства просвјете обука ће бити реализована на Полицијској академији у Даниловграду  од 2. октобра и трајаће 35 радних дана.

Број полазника програма је 20.

Заинстересовани полазници тог програма морају да имају најмање завршену средњу школу, положен испит за управљање возилима „Б“ категорије; увјерење о црногорском држављанству;  доказ о психофизичкој и здравственој способности, као и доказ  да нису правоснажно осуђени на казну затвора за кривично д‌јело које се гони по службеној дужности, односно да за такво кривично д‌јело није покренут кривични поступак. такође је неопходан доказ  да нису кажњавани за прекршај са елементима насиља за који је прописана казна затвора, односно да за такав прекршај није покренут поступак, као и да није изречена мјера забране обављања  дј‌елатности.

Апликациони образац за пријаву на овај програм обуке може  се наћи на сајту Полицијске академије (www.policijskaakademija.me). Уредно попуњен образац потребно је послати на е-маил адресу:  аngelina.bajceta@policijskaakademija.me.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here