Почела изградња крака канализације у Мељинама

На дијелу Јадранске магистрале у Мељинама почели су радови на изградњи фекалне канализације, које финансира Општина Херцег Нови.

Како нам је рекао секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић, изградња око 220 метара канализације биће завршена до 15. јуна.

-То је крак фекалне канализације на који ће бити прикључени објекти изнад тунела, тачније изнад Ауто сервиса „Остојић“ у Мељинама. Вриједност радова је око 20 000 еура, а извођач је, као најповољнији понуђач, фирма „Темко“. Од Управе за саобраћај добили смо рјешење за измјену режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, а радови ће бити готови до 15. јуна, односно до званичног завршетка извођења радова на подручју Општине Херцег Нови.

Сеферовић је упутио апел грађанима да буду стрпљиви, имајући у виду да ће бројни радови на побољшању градске инфраструктуре допринијети квалитету живота мјештана.

-Херцег Нови је постао једно велико градилиште, али све ће бити готово до 15.06. и све ћемо довести у исправно стање. И градилиште које је отворено на магистрали повише цркве Светог Спаса ће бити затворено до 10.06., ово ће, надам се, бити завршено и прије рока, а по мојим информацијама пасарела у Бијелој неће ометати нормални проток саобраћаја, тако да молимо грађане за мало стрпљења, поручио је Сеферовић.

2 COMMENTS

  1. Bice, kao i na Toploj, tamo je trebalo biti sve zavrseno do 1.6. Steta sto nemamo lijepog vremena ranije, bio je snijeg i led do prije 10 dana pa se nije moglo prije, nego sad kad su pocele guzve.

  2. A krak u zeleniku u kute? Koji je od opsteg znacaja za vodoizvoriste opacica, gdje se trenutno uliva preko 500 septickih jama u vodu koju pije cijeli grad….. Dje preša…Mic po mic,… Dok se ne otrujemo jedan dan svi….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here