Одлични резултати СТК Нови, организован пријем код предсједника Општине

Стонотенисери клуба „Нови“ освојили су четврту титулу првака ЦГ, а због остварених сјајних резултата за играче и руководство предсједник Општине Стеван Катић са сарадницима организовао је пријем.

Стонотенисери клуба Нови су током сезоне освојили шампионске титуле у свим категоријама. Предсједник Општине Стеван Катић пожелио им је успјех и у наредним такмичењима.

-Ови момци су посао обавили зналачки и ја им и у наставку каријера желим пуно успјеха и да доносу што више медаља за стонотениски клуб , али и репрезентације за које наступају ЦГ и Србију, казао је Катић.

На састанку су разговарали и о организацији бројних турнира , али и наредним обавезама.

-У септембру ће се одржати још један турнир. Сви заједно поспјешујемо развој тог спорта у нашем граду који је доживио праву експанзију. На турниру очекујемо велики број такмичара , казао је Катић.

Постигнутим резултатима задовољни су и у клубу. Играч Филип Радовић истиче да није било лако освојити титулу.

-Показали смо да смо најбољи тим и у свих 10 мечева смо остварили побједе. Захвљујем се Стонотенисерима клуба Нови на условима које ми је пружио и очекујем да сарађујемо и у нардним сезонама. Захваљујем и Општини ХН на подршци и надам се да ћемо заједничким снагама освајати титуле и наредним сезонама, казао је Радовић.

За Илију Мајсторовића ово је била прва сезона у Клубу Нови и поносан је што је дио овог клуба.

-Ово је клуб који је три, четири корака испред осталих. Организација је феноменална и резултате које смо остварили су плод онога што људи у клубу раде претходних година. Надам се да ћу и наредних година имати прилику да браним боје клуба. Имамо подршку Општине , што је јако битно, казао је Мајсторовић.

Предсједник Клуба Нови Ранко Боца уручио је Општини ХН за подршку у раду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here