Побједа Приморја 1945 против Ибра императив и са ослабљеним саставом

Кошаркаши Приморја 1945 меч 11. кола Прве А МЦКЛ играју данас против екипе Ибра у Рожајама, у Спортској дворани на Банџовом брду.

Иако у ослабљеном саставу због повреда, императив побједе остаје. Од раније је повријеђен Новак Обрадовић, од утакмице са Јединствм из Бијелго Поља Александар Булатовић, због високе температуре тренер Приморја Данило Павићевић не може рачунати на Веселина Ковачевића, због повреде ахилове тетиве ни на Симеона Киркланда, а неизвјестан је и наступ капитена Слободана Миљанића.

– Поприлично смо десетковани и неће бити лако. Треба паметно распоредити фаулове у овој ротацији, сваки играч нам је битан и ако и један изађе са пет личних грешака, бићемо у великом проблему. Без ових играча тешко је играти чврсто до краја утакмице, али свакако идемо на побједу и даћемо све од себе – поручио је Павићевић.

Према ријечима капитена, Дејана Бијелића Приморје очекује неугодно гостовање, јер се ради о екипи која ће бити мотивисана да дође до позитивног резултата.

– Одбрана обично доноси побједу и сигурно да ће бити тешко на њиховом терену гдје ће имати подршку публике, али очекујем да се скупимо, да одиграмо чврсто у одбрани, паметно у нападу и забиљежимо још једну побједу како би наставили успјешан низ – казао је Бјелић.

У досадашњем дијелу сезоне Приморје има скор од седам побједа и два пораза, Ибар је на зачељу табеле са само једном побједом и осам пораза.

Почетак утакмице заказан је за 15 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here