Побједа одбојкашица Херцег Новог у Турској

Одбојкашки клуб Херцег Нови налази се у Турској у Мерсину, гдје обавља припреме за наставак сезоне. Екипа Милорада Крунића је у првом пријатељском мечу против Унивезитета Торос славила резултатом 3:0.

Из ОК Херцег Нови истичу да су у Мерсину наишли на срдачан дочек.

-Домаћини из централне градске општине Yунисехир су изузетно гостољубиви и на сваком кораку нам указују велику част и поштовање. Боравком у њиховом граду се заиста осјећамо да смо међу пријатељима. Одбојкашки клуб Херцег Нови је и међу школом одбојке у Мерсину препознат као пријатељски клуб и многе дјевојчице су се сликале и разговарале са нашим првотимкама. Свуда наилазимо на велико спортско поштовање, које смо стекли резултатима, репутацијом, а поготово у последње двије године. Дјевојке марљиво тренирају и јако професионално се односе према свим постављеним задацима, како на тренинзима, утакмицама, тако и ван терена, стоји у саопштењу ОК Херцег Нови.

Одбојкашице Херцег Новог данас путују у Адану, гдје их очекује прави одбојкашки спектакл, дуел против Суперлигаша турског шампионата екипе Цукурова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here