ПИОНИРИ И ПЕТЛИЋИ „ИГАЛА” ПОСТИГЛИ 19 ГОЛОВА НА ТОПОЛИЦИ

Пионири и петлићи Игала данас су гостовали у Бару и били врло ефикасни постигавши чак 19 голова у двије утакмице, док су примили само по гол на сваком мечу.

У 9. колу Удружења Југ пионири „Игала“ побједили су домаћи „Хајдук” 10:1 . Стијелци за екипу Јована Симовића су: Никола Предовић у 17., 58. и 63. минуту, Срђан Леро  у 24., 60. и 63., Владимир Павловић у 29., Данило Божовић у 40. и 46. и Неђељко Томашевић у 44. минуту. Једини погодак за „Хајдук” постигао је Ђорђе Укшановић у 61. минуту.

За пионире су наступили: Димић, Леро, Ченић, Предовић, Карабасил, Павловић, Милић, Милуновић, Томашевић, Божовић (К), Желалић. Играли су још: Лаловић, Никчевић, Вујовић и Вуковић.

Остали данас одиграни резултати 9. кола за пионире: Грбаљ-Морнар 0:5, Петровац Будва 0:6, Отрант Олимпик  (Улцињ)-Арсенал  0:1.

Сутра од 13 сати играју Обилић –Поморац и у  понедељак Бокељ-Ловћен.

У наредном, 10. колу за пионире, у недељу играју „Игало“ – „Обилић“.

У истом колу и против истог ривала – „Хајдука“, петлићи Игала су побједили 9:1. Стријелци: Вук Павићевић у 6., Василије Обрадовић у 8. и 22., Огњен Павићевић у 18., 19., 23. и 29., Дамјан Василијевић 30. и Дамјан Вашалић у 34. минуту.

За петлиће су наступили: Бјелановић, Кривокапић, Косић, Вучуровић, В. Павићевић, Василијевић, О. Павићевић (К), Мрачевић, Војиновић, Вашалић, Обрадовић. Играли су још: Радуловић, Орошчанин, Петровић, Фулурија, Јекнић, Бориловић и Кнежевић.

Остали данас одиграни резултати 9. кола: Грбаљ-Морнар 2:1, Петровац – Будва 0:9, Академија (Улцињ)-Арсенал 4:3.

Сутра од 11 сати играју Орјен-Поморац и у понедељак Бокељ-Ловћен.

У наредном десетом колу „Игало“ дочекује „Орјен“ из Зеленике.

Фото: ФК Игало

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here