Петиција за спас Института “Др Симо Милошевић” сутра и у Херцег Новом

Потписивање петиције за спас Института “Др Симо Милошевић”, у оквиру кампање коју је покренула Унија слободних синдиката Црне Горе, биће сутра организовано на Тргу Николе Ђурковића у Херцег Новом.

Представници Синдикалне организације Института и Општине Херцег Нови, која подржава ову кампању и предузима свакодневне активности у борби за очување наше најзначајније рехабилитационе установе, присуствоваће прикупљању потписа у центру Херцег Новог које почиње у 9 часова.

Општина Херцег Нови овим путем позива све грађане и грађанке, као и госте нашег града и кориснике услуга Института, да у што већем броју сјутра сви заједно дамо подршку радницима и глас за спас Института “Др Симо Милошевић”.

Подсјећамо да су претходних дана организоване акције потписивање петиције у Никшићу и Будви, гдје је подршку опстанку Института дало преко три хиљаде грађана и чланова Уније слободних синдиката.

Петиција ће сјутра (9. август) бити организована и у Бару, следеће седмице у Пљевљима и Бијелом Пољу, а затим и у Колашину и на Цетињу.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here