“Озбиљна дјечија посла” наредног викенда у Омладинском парку

Дјечија манифестација под називом “Озбиљна дјечја посла”, у организацији НВО Купа, биће одржана наредног викенда (2, 3. и 4. јун) у Омладинском парку у Игалу.

Организатори позивају дјецу на дружење кроз креативне радионице за израду оригиналних и маштовитих сувенира.

Манифестација “Озбиљна дјечја посла” промовише Херцег Нови као туристичку дестинацију, пријатељски настројену према дјеци и породицама са дјецом, те забавним и креативним садржајима и мјестима гдје се породице са дјецом осјећају добродошло, обогаћује „child friendly“ (прилагођену најмлађима) понуду града.

Ова манифестација позива у Херцег Нови на прво јунско купање, уз активно дјечје дружење, развој креативност и размјену поклона. Током прва два дана манифестације, односно у петак 02. јун од 17:30 до 19:30 и субота 03. јун од 10 до 12, биће одржане двије креативне радионице за дјецу, уз рад са стручним асистентима.

Последњег дана манифестације, у недељу 4. јуна, дјеца која су учествовала у креативним радионицама, поклањаће израђене сувенире дјеци-гостима Херцег Новог, као израз међусобног прихватања, љубави и јединства.

Дјеца ће научити нове начине креативног изражавања, али и осјетити радост дружења, уважавања и поклањања.

Покровитељ манифестације “Озбиљна дјечја посла” је Туристичка организација Херцег Нови, уз подршку Општине Херцег Нови и спонзора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here