Отворена нова пословница Поште на Подима

На иницијативу грађана Мјесне заједнице Поди, данас је у овом насељу отворена пословница Поште Црне Горе.

То је осма јединица поштанске мреже на територији Општине Херцег Нови, а 14. на подручју региона, казао је руководилац Регионалног центра Пошта Херцег Нови, Љубомир Одаловић.

-Гледајући локацију, непосредно уз магистрални пут,  у овом дјелу гравитирају и друге мјесне заједнице, а на овом дијелу немају приступа ни банкама ни  банкоматима, тако да ће, сходно нашим услугама бити на располагању већем броју грађана, не само грађанима Мјесне заједнице Поди.

Прву трансакцију у новоотвореној пословници на Подима данас је реализовала директорица Регионалних центара Поште Црне Горе, Лидија Перовић.

-Желим да честитам мјештанима отварање ове нове пословнице, да користе услуге Поште Црне Горе, да се на нашем сајту информишу које су ту све услуге могуће, не само уплата рачуна и слање писама, јер стално ширимо своју лепезу услуга, тако да на задовољство и поште и корисника  надамо се да ће ова пословница користити грађанима да на што комформији начин користе све услуге Поште које су им потребне.

Пословница Поште је за мјесну заједницу у којој се раде велики инфраструктурни радови велики напредак, казао је Мирко Мустур, потрпредсједник Општине Херцег Нови. Додао је да ће ова Пошта допринијети убрзаном развоју мјеста и омогућити људима лакши и удобнији  живот у Подима.

Данас отворена пословница Поште биће од великог значаја за житеље овог дијела града, јер је прва пошта или прва банка удаљена одавде три километра,  наводи предсједник Мјесне заједнице  Поди, Јовица Мисинезовић, који се нада и другим великим пројектима на подручју ове мјесне заједнице.

Објекат Поште у власништву је Горана Попадића који је, на иницијативу свог сина, бесплатно уступио простор за отварање нове пословнице. Он каже да није све  у ситуацији интересне сфере, него и у општој добробити да пошта служи за потребе грађана и да мјештани Пода и ширег подручја буду растерећени и не чекају на неке услуге по сат и дуже по граду.

Пословница Поште на Подима има обезбјеђен прилаз за особе са инвалидитетом. За почетак ће радити од 8.00 до 14.30, а касније ће радно вријеме прилагодити потребама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here