Отворена још љепша и боља ИДЕА Мељине

Нова ИДЕА Мељине – реновиран објекат, богат асортиман, одличне цијене и вриједне награде

На адреси Улица Земунска бр. 143 у Мељинама, данас је врата купцима отворила љепша, боља и твоја реновирана ИДЕА продавница.

Модерни објекат који се простире на 465 метара квадратних запошљава 23 радника и доноси богату понуду од чак 10.000 артикала, дајући још савременији и потпунији одговор на потребе наших потрошача.

Проширена понуда на секторима свјежих намирница, деликатеса, месаре и пекаре само дио је онога што вас очекује у реновираној ИДЕА продавници. ИДЕА Мељине може се похвалити и гастро одјељењем гдје потрошачи свакодневно могу бирати између више од 20 врста готових јела спреманих по најквалитетнијој рецептури. У складу са свјетским трендовима проширен је и асортиман здраве хране, а потрошачима је на располагању и самоуслужни апарат за кафу и цијеђене сокове.

Према ријечима Јелене Додеровић, директорице Подручја маркетинга и комуникација у ИДЕА-ЦГ, задовољство потрошача комплетним искуством куповине у ИДЕА продавницама је и даље најважнији задатак на који компанија увијек тежи да да најбољи одговор:

– Као најшире распрoстрањен трговачки ланац у Црној Гори и уједно највећи послодавац, наша мисија је да свим потрошачима у свакој нашој продавници пружимо само најбоље. То се односи како на квалитет и богатство понуде, тако и на услугу. Надамо се да ће ова љепша, боља, реновирана ИДЕА продавница остати први избор наших вјерних потрошача у Мељинама, али и да ће освојити срца нових којима ће убрзо постати синоним за добру, квалитетну и исплативу куповину – казала је Додеровић.

Све купце реновираног објекта у Мељинама, поводом новог почетка рада ове треговине очекују три дана одличних акција и поклона, те бројних сјајних прилика за куповину и уштеду.

На дан отварања, сви купци имаће прилику да остваре 20 посто попуста на укупну куповину, а првих 1000 купаца добит ће и брендирани ИДЕА цегер са поклонима. Најмлађи суграђани ће од 17 до 19 часова уживати у фејспејнтингу и дружењу с аниматорима.

У сриједу, 17. априла, сви купци који остваре рачун већи од 100 еура, аутоматски добијају и срећку која доноси вриједне награде попут Бепер апарата за кокице, Тесла тостера, Шаоми брзог пуњача, електричног бокала Вивакс и слично.

Ту наравно није крај изненађењима, јер је током трећег дана од отварања (18. априла) свака 50. куповина гратис!

Врата реновиране ИДЕА продавнице у Мељинама широм су отворена за све потрошаче који желе да уживају у гарантовано квалитетној куповини, а уз то се и добро забаве.

Добро дошли!

Пр текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here