Осам такмичара Слађана Микулића из три његова клуба у Зеници освојили медаље

На традиционалном карате турниру “Перфект Опен Зеница 2023” херцегновски тренер и селектор кадетских репрезентaтивних селекција Црне Горе Слађан Микулић, вјероватно је постигао јединствени рекорд. Сви такмичари из његова три клуба освојили су медаље.

Са матичним клубом Бијела, Микулић је освојио шест медаља. Златне медаље у граду челика у БиХ су освојили кадет Ненад Ђуричић у категорији до 70kg, Стефан Копривица за узраст до 10 година у категорији до 35 кг и Петар Микулић за узраст од 8 до 9 година у категорији до 30kg. Бронзане медаље освојили су Вук Цимбаљевић за узраст до 13 година у категорији до 55kg, Стефан Копривица за узраст до 11 година и Петар Микулић за узраст до 10 година у категорији до 30kg.

Слађан Микулић је прошле године у Игалу основао карате клуб Темпо, чији је такмичар Богослав Катић, са којим су овог љета радили Немања Микулић и Душан Тодоровић, у Зеници освојио своју прву медаљу сребро за друго мјесто.

Микулићева три такмичара из КК Котор у витрине клуба донијели су три медаље. Одличан успјех вриједног карате радника у конкуренцији 718 такмичара из више земаља региона.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here