Осам медаља у Мостару, за Микулићеве каратисте

Такмичари карате клуба „Темпо” из Игала и „Бијела” које води тренер Слађан Микулић  били су учесници Mеђународног карате турнира “Мостар Куп 2024“  и у конкуренцији 417 такмичара из 34 клуба земаља региона освојили 8 медаља (шест за Темпо и двије медаље за Бијелу).

Прва мјеста и златне медаље за „Темпо“ су освојили: Лазар Катић за узраст од 8-9 година у категорији до 38 килограма, у истом узрату . Са двије медаље први је и Павле Лазић који је освојио двије златне медаље за прва мјеста у категоријам до 45 килограма и за узраст до 10 година такође у категорији до 45 кг.Друго мјесто и сребрну медаљу за Темпо за узасто до 11 година освојио је Богослав Катић у категорији до 40 кг . Трећа мјеста и бронзане медаље припале су Лазару Катићу за узраст до 10 и Богослав Катић за узрас до 11 година обојица у категорији до 40 килограма.

Из карате клуба „Бијела“ у Мостару Петар Микулић освојио је прво мјесто и златну медаљу за ураст до 11 година у категорији до 35 килограма и друго мјесто и сребрену медљу за узраст до 10 година у категорији до 30 килограма.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here