ОО СНП ХН: Испунили главни приоритет и обећање дато грађанима

Општински одбор Социјалистичке народне партије Херцег Нови упутио је саопштење за јавност у којем изражавају задовољство због потписаног Темељног уговора између Владе Црне Горе и Српске православне цркве.

Са посебном пажњом смо пратили и ишчекивали овај догађај. Да је било лако-није. Да је било критика, спочитавања, чак и увреда – било је. Прозивани, називани издајницима. Али, исплатило се. Исплатило, јер данас, послије толико неодлучности, одуговлачења и калкулисања бивше Владе, пуног срца и са поносом можемо да кажемо да смо испунили наш главни приоритет који смо поставили приликом уласка у 43. Владу.

СНП ЦГ је на овај начин испунила обећање које је дала свим вјерницима СПЦ у Црној Гори, као и нашим бирачима. Још једном смо показали и доказали да СНП држи до дате ријечи и да никад нисмо изневјерили грађане. Сада нас очекују остале важне – животне теме и посвећеност другим приоритетима који стоје пред Црном Гором.

Посебно нас радује што можемо без стида и срама, у очи да погледамо све наше суграђане са којима смо данима шетали у литијама, бранили светиње. Херцег Нови зна колика је емоција свих нас уткана у сваки корак, сваку шетњу. Водила нас је вјера и нада, а непоколебљиви пркос чувао од олујних киша и удара вјетра. Херцег Нови зна…

Због тога сада имамо право да будемо поносни чињеницом да су предсједница Скупстине и шест министара Социјалистичке народне партије дали свој мали допринос у регулисању односа између Црне Горе и најбројније вјерске заједнице у нашој земљи. Мали, али историјски допринос.
И зато данас имамо право да запитамо критичаре и критичарке: „Ко су издајници“???, наведено је у саопштењу Општинског одбора Социјалистичке народне партије Херцег Нови.

1 COMMENT

  1. Znaci, sad mozemo da kupujemo kanadere, da hapsimo piromane, da jurimo inkasante Cistoce koji zaborave da donesu racune, da ocekujemo da Cedis vise nece gasit struju; da pravimo zaobilaznice bez lezecih policajaca; da rijesimo pitanje septickih jama koje prelivaju svake godine … I sad mi neka neko objasni je li potpisan temeljni ugovor sa rimokatolickom crkvom, sa budistima, ateistima, muslimanima, jehovinim svjedocima itd …. Wow, aplauz…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here