ОО Демократе Херцег Нови: У Новом је само ДПС у расулу

Новски ДПС је већ дуже времена у тоталном расулу, што се може видјети и из њихових учесталих саопштења које им сервирају из Подгоричке централе, наведено је у реаговању ОО Демократе Херцег Нови.

-Зато им се привиђају нека друга расула, која нико други не види у Новом, па морају потписати нешто у шта и сами не вјерују, јер виде својим очима колико се добрих ствари и пројеката реализовало у Новом захваљујући овој локалној управи предвођеној Демократама. Жао нам је искрено што је некад озбиљни одбор ДПС-а пао на ове гране и што су их напустили готово сви истакнути чланови, што нас уопште не чуди с обзиром на то колико је штете ДПС направио Новом и Новљанима за оних 30 година власти. Не можемо схватити да неки Новљанин у ДПС -у може потписати једно саопштење у којем се омаловажава историјска посјета патријарха Српског господина Порфирија нашем граду, зарад јефтиних политичких поена.

Подсјећају Новљане да је ова иста локална власт прије тачно пет година организовала и дочекала процесију са тијелом светог Леополда Мандића на сличном нивоу, чиме је доказала да се у Новом поштују све вјере и све нације.

-Међутим ни тада као ни сада нисмо могли видјети високе страначке функционере локалног ДПС-а да присуствују тим догађајима, чиме сте доказали да за вас ништа није свето и да све те догађаје користите само у дневно политичке сврхе како би правили подјеле међу грађанима.

Смијешно је, стоји у саопштењу, када ДПС каже да за двије године ништа није урађено од како је пала њихова тридесетогодишња власт, јер су многе ствари за те двије године урађене за грађане, а готово ништа за појединце, каква је била  пракса ДПС-а.

-Вама је безначајно то што су се минималне зараде дуплирале, што су се обезбједили бесплатни уџбеници за све основце, што су се повећале минималне пензије, обезбједили дјечији додаци и још много тога што утиче на квалитет живота обичног грађанина. Знамо да је то вама небитно, јер сте требали ви остати још коју годину на власти, па да поред ХТП Боке, Болнице, Првоборца и осталих докрајчите и Институт Игало са неким новим Брковићем. Смијешно је и кад кажете да нешто по пјаци причају ваши партијски активисти који не желе да виде све оно добро што се у Нови дешава у последње вријеме, зато што се овај град послије пуно година враћа тамо гдје му је и мјесто, о чему свједоче и бројни инвеститори који су дошли да улажу овдје.

Смијешно је, како даље наводе и када извјештај ДРИ ДПС некоме спочитава, кад знамо да је координатор ДПС-а аутор тог извјештаја и неко ко је био препознатљив по нелегалном запошљавању на свим нивоина, по чему је и остао препознат кроз чувену аферу један запослени четри гласа за ДПС.

-Наравно да се смијемо и кад кажете да нам одлазе млади људи,јер имамо безброј примјера колико их се вратило у свој град само за последње двије године. Међутим, напустили су га онда кад сте ви владали овом државом, зато што им ништа нисте нудили да остану овдје, јер вашу партију понаваљамо никад нису занимали грађани ни млади, ни стари, већ само лични интереси појединаца.

И зато немојте да вам се смијемо више, јер је очигледно да је у Новом само ДПС у расулу, него се уозбиљите као партија како би у Новом на следећим изборима за три године макар задржали цензус, јер како сада стоје ствари од тога сте далеко, закључено је у саопштењу ОО Демократа Херцег Нови.

1 COMMENT

  1. I vi niste mnogo bolji od DPS-a, da imate mogućnost koju je Milo imao 20 godina, bili bi ste i gori od DPS-a. Redovno krítikujem DPS politiku, jer je nama običnim građanima nanijela štetu od koje se nikada nećemo oporaviti, ali i Demokrate su samo za svoj džep. Sramota, jer Herceg Novi je uvjek bio perjanica turizma i kulture u Crnoj Gori i namjesto da se uredi vlast i da se javno objelodani državni budžet za Herceg Novi, vi isto kao DPS vučete glavnicu u Podgoricu, a DPS tajkuni i dalje rade po Novome šta god zažele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here