Онлајн конкурс „Мој град на путу ка ЕУ“, за ученике седмог и осмог разреда

Министарство европских послова, у оквиру спровођења Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе ЕУ 2023 – 2026. године, организовало је конкурс за ученике основних школа поводом Дана Европе уз финансијску подршку Европске уније кроз пројекат EU4ME.

Ове године организован је онлајн видео конкурс под називом MojGrad на путу ка ЕУ, намијењен ученицима седмог и осмог разреда. Заинтересовани требају да на свом Инстаграм/Фејсбук профилу објаве reel, у којем ће представити град у којем живе.

Конкурс траје до 3. маја, након чега ће свечана дод‌јела награда бити организована у Подгорици. Стручни жири одабраће три најбоља, које ће наградити мобилним телефонима. Поред креативности и оргиналности, један од критеријума биће и број лајкова  Запис може трајати максимум 90 секунди. Таговати (поменути) званични Инстаграм/Facebook профил Министарства европских послова и пројекта ЕУ4МЕ @me4eu

Линк објављеног запоса и ЕУ и основне податке (име, презиме, разред, школа, мјесто, број телефона) потребно је послати на e-mail  eu4mekonkursi@gmail.com са називом: За конкурс #MojGrad на путу ка ЕУ

Потребно је испунити сва четири корака како би учестовали у такмичењу. Поред видео снимака, пожељно је, али не и обавезно, да запис садржи и (наративни дио) и титлове.

За све додатне информације на маил jelena.kulidzan@eu4me.me.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here